Supportersvereniging

De supporters vereniging zorgt ervoor dat onze hal er leuk uitziet en natuurlijk helemaal vol is met jullie, onze supporters. We zorgen voor een ongekende sfeer bij de wedstrijden van onze hoofdmacht! In de hal hangen we spandoeken en ballonnen op. We schminken de kinderen en zorgen voor onze mascotte.

In de rust van ons eerste organiseren wij rustactiviteiten zoals: Mikkie voor een prikkie, Korfje-mik-in en Tennisballen gooien. Met deze activiteit zamelen we geld in voor de club, een deel hiervan gaat naar de winnaar van de activiteit.

Ook dit jaar bestaat de Supporters Vereniging weer uit een aantal toppers. Lars van Strijen is de penningmeester. Eva Teerds en Lisa Volker zullen zich bezighouden met het oplopen tijdens de wedstrijden van onze hoofdmacht. Mees Oppe zal zorgen voor de leukste rustactiviteiten. Alexander Wolff, Tim van Gent en Yannick Schild helpen waar dit nodig is. Dionne Broere regelt de communicatie en is de voorzitster. Daarbij wordt de SV geholpen door verschillende toppers, met bijvoorbeeld het verkopen van de lootjes.

Als je op de hoogte wilt blijven van wat wij allemaal doen, kan je ons volgen op Instagram: @ckvoranjewit.

Wil jij ons helpen? Heb je een leuk idee? Of heb je een vraag? Mail dan naar het volgende E-mailadres: Alexanderwolff1@gmail.com