Supportersvereniging

De supporters vereniging zorgt ervoor dat onze hal er leuk uitziet en natuurlijk helemaal vol is met jullie, onze supporters. We zorgen voor een ongekende sfeer bij de wedstrijden van onze hoofdmacht! In de hal hangen we spandoeken en ballonnen op. We schminken de kinderen en zorgen voor onze mascotte.

In de rust van ons eerste organiseren wij rustactiviteiten zoals: Mikkie voor een prikkie, Korfje-mik-in en Tennisballen gooien. Met deze activiteit zamelen we geld in voor de club, een deel hiervan gaat naar de winnaar van de activiteit.

Dit jaar zijn we met Dionne Broere als voorzitster en voor de communicatie, Lars van Strijen als penningmeester, Yannick Schild en Alexander Wolff voor de sfeer en de aankleding van de hal en Luuk Friebel regelt samen met Tim van Gent de Rustactiviteiten. Als je op de hoogte wilt blijven van wat wij allemaal doen kun je ons volgen op instagram: ckvoranjewit. Wil jij ons helpen? Heb je een prachtig spandoek voor c.k.v. Oranje Wit? Een leuk idee voor iets nieuws? Of wil je ons contacten, dat kan met dit mail adres: dionnebroere@hotmail.com