Communicatie

Het doel van de communicatie commissie is het opzetten van een duidelijke communicatiestructuur binnen c.k.v. Oranje Wit. Wat communiceren we, hoe doen we dat, voor wie, waar, waarom en wanneer.

De communicatie commissie beheert verschillende communicatiekanalen zoals de website en de nieuwsbrief, maar ook facebook en andere sociale media. Met deze middelen proberen we onze leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden! Verder worden wij ook ingezet als klankbord en meedenkbank. Wij geven advies aan het bestuur met betrekking tot alle communicatie binnen onze vereniging.

We hebben sinds 2018 een nieuwe website, hiervoor hebben we webmasters. Als je een stukje wil laten plaatsen, stuur je een mailtje met een stukje zodat de webmasters dit er op kunnen zetten, zelf schrijven de webmasters geen stukjes. Voeg ook een foto of afbeelding toe voor erbij. Als je een idee hebt voor het verbeteren van de website mag je ook altijd mailen!

Heb je een andere vraag of opmerking met betrekking tot communicatie binnen de vereniging? Neem dan contact met ons op via dit mailadres: communicatie.ckvoranjewit@gmail.com. Heb je vragen over de website of wil je een bericht laten plaatsen? Mail dan naar webmaster@ckvoranjewit.nl

Functie Naam Mail adres
Voorzitter Dorien in ‘t Veld communicatie.ckvoranjewit@gmail.com
Website en sociale media beheer Robin Dommisse webmaster@ckvoranjewit.nl
Externe communicatie Ingrid Velt
Nieuwsbrief Merel Schram
Beleid Tamara Haksteen
Instagram Dionne Broere