PuKo

Met de Pupillencommissie krijg je te maken als je meedoet aan een activiteit voor de D-, E- en F-pupillen. Zo organiseren we elk jaar onder andere het Sinterklaasfeest, het OliebollenMix toernooi en het Slaapfeest. Soms gaan we met zijn allen een film kijken en ook lopen we elk jaar mee met de AvondVierdaagse. Kortom, als je naast het trainen en het spelen van je korfbalwedstrijden nog energie hebt voor een leuk feestje, dan zit je goed bij de PuKo! Dit jaar zijn wij met Marleen, Carolien, Tom, Aldo en Emile. Met zijn vijven vormen wij de Pupillencommissie, ook bekend als ‘de PuKo’.

Onze activiteiten organiseren zich niet zelf. Elke keer proberen we er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes voorbereid is. Dat doen we door vóór een activiteit een aantal keer bij elkaar te komen. We maken een goed draaiboek, waarin we alles wat we kunnen verzinnen vastleggen en plannen. Na elke activiteit evalueren we, zodat we steeds blijven leren van wat er niet volgens plan ging.

Het is vaak een uitdaging om voldoende mensen te vinden die willen helpen bij onze activiteiten. Zo zijn er vaak begeleiders nodig voor spelletjes of een groepje kinderen. Of scheidsrechters als we een toernooi organiseren. Gelukkig lukt het altijd weer om alles voor elkaar te krijgen.
Lijkt het je leuk om zelf ook eens deel uit te maken van de groep vrijwilligers die ons hierbij ondersteunt? Stuur ons dan vooral een bericht op puko@ckvoranjewit.nl!