Veelgestelde vragen

Lidmaatschap

De contributie wordt één keer per 3 maanden afgeschreven. Dit gebeurt in de maanden; januari, april, juli en oktober.

Deze maandelijkse contributie bedragen die je hier kunt bekijken zijn vastgesteld voor de periode vanaf 1 juli 2023.

Zodra de opgegeven gegevens veranderen willen wij dat ook zo snel mogelijk weten, zodat als er iets mocht gebeuren we u kunnen bereiken. De gegevens worden bewaard en beheerd door de ledenadministratie, hier staat de benodigde informatie met contact gegevens voor uw vragen.

Als nieuw lid kun je jezelf inschrijven door op deze pagina het lidmaatschap formulier in te vullen en op te sturen. Bekijk hier meer informatie over onze club en hier voor informatie over het lid worden.

Opzeggen kan alleen schriftelijk vóór 1 juni van het lidmaatschapsjaar bij de ledenadministratie. Na deze datum wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

Vrijwilligers

Op onze vacaturebank staan alle openstaande vacatures. Natuurlijk kunnen alle commissies hulp gebruiken. Aarzel niet bij contact opnemen, alle hulp is welkom.

Bekijk alle openstaande vacatures in onze vacaturebank.

Als je je taken wilt indelen, wijzigen of bekijken kan je hier inloggen.

Geen zorgen! Er ligt een draaiboek achter de bar. Hier staat alles in van een kassa handleiding tot een bereidingswijze van bitterballen en friet. Voor vragen kun je altijd mailen naar de Kantine Commissie.

Binnen c.k.v. Oranje Wit vinden we het erg belangrijk dat we kwalitatief goede scheidsrechters leveren. Om dit te realiseren nemen wij deel aan de eis van het KNKV dat iedere scheidsrechter zijn scheidsrechterscertificaat haalt. De KNKV noemt dit initiatief “KorfbalMasterz”. Je kunt dit certificaat krijgen door op de site Korfbalmasterz verschillende toetsen met succes af te ronden. Wees niet bang. Je kunt eerst uitgebreid oefenen en de toetsen zo vaak maken als je wilt.

Daarnaast hebben we een speciale vrijwilliger die zich ontfermt over de jeugdscheidsrechters binnen c.k.v. Oranje Wit en die hen waar nodig begeleidt. Namelijk Lex van Dalen. Om hem te bereiken kun je een e-mail sturen naar “scheidsrechters.ckvoranjewit@gmail.com

Oranje Wit kleding

In dit fotoalbum staan foto’s met allemaal gevonden voorwerpen. Het kan zo zijn dat als je iets kwijt bent er nog niet gelijk op staat, maar je kan altijd achter de bar vragen naar de gevonden voorwerpen of even bellen naar de vereniging rond trainingstijden of op zaterdag.

Bij de kleding commissie staan alle regels uitgelegd over wat je moet doen als je iets kwijt bent en wat de gevolgen zijn.

Als je nieuwe kleding wilt, kun je deze (mits in goede staat) altijd omruilen bij de kleding commissie. Hiervoor moet je een afspraak maken.

Contact

Voor een bericht op de website kun je mailen naar de Webmasters. webmaster@ckvoranjewit.nl. Graag ontvangen we een bericht met een foto en een tekst. Niet alles wordt automatisch geplaatst. De webmasters beoordelen het bericht en passen dit eventueel iets aan.

Tips en ideeën zijn altijd welkom en mogen verstuurd worden naar de Webmasters. webmaster@ckvoranjewit.nl

Wanneer je ingedeeld bent om te fluiten ben je zelf verantwoordelijk om een vervanger te regelen indien je niet kunt fluiten. Voor KNKV scheidsrechters geldt het bekende noodnummer.

Op onze contact pagina staan de verschillende routes.

Overige vragen

Voor meer informatie over sponsorkliks verwijzen we je graag door naar de sponsorkliks pagina op onze website.

Dit jaar is het jeugdkamp van 5 juli tot 7 juli. Meer informatie komt er nog aan, ook kun je kijken voor meer informatie bij de kamp commissie.

De nieuwsbrief sturen wij 1 keer per maand rond naar alle leden en ouders van jeugdleden. De brief wordt verzonden naar het mailadres dat bekend is bij onze ledenadministratie. Zodra wij extra veel berichten hebben kan het zijn dat hij vaker verstuurd wordt.

Onderaan de nieuwsbrief vindt je een klikbare tekst; “Meld je af voor deze nieuwsbrief”. Hiermee schrijf je jezelf uit voor onze nieuwsbrief.

Er worden altijd berichten op de website geplaatst over activiteiten hier zit vaak een inschrijfformulier bij als je je moet opgeven. Ook hangen er posters op de vereniging en worden er berichten geplaatst met informatie over hoe je je moet opgeven. Heb je vragen dan kun je altijd aan activiteiten commissies vragen stellen.

Aan het einde van het seizoen zit iedereen altijd met smacht te wachten op de teamindeling. Vooraf aan het bekendmaken van de teamindeling gaat een zorgvuldig proces van beoordelen, evalueren en selecteren. De Technische Commissie besteed hier enorm veel tijd en aandacht aan. De indeling wordt uiteraard zo snel mogelijk bekend gemaakt vlak na het einde van het lopende seizoen. In de praktijk is dit meestal rond het einde van de maand juni. De teamindeling wordt dan gepubliceerd op de website.

Voor overige vragen kun je altijd mailen naar onze vereniging. secretaris@ckvoranjewit.nl Of kijk gerichter bij de commissies voor een goed antwoord op je vraag.