Sporthal verhuur

c.k.v. Oranje Wit is trotse eigenaar van 2 sporthallen op het sportcomplex Stadspolders in Dordrecht. De beide hallen maken onderdeel uit van het VHP (Verenigingen Hallen Plan) van de gemeente Dordrecht. Dit betekent dat 2 avonden per week per hal via de gemeente worden verhuurd. De overige avonden zijn in gebruik bij de vereniging zelf.

Dinsdag HAL 2 - VHP
Woensdag HAL 2 - VHP
Vrijdag HAL 1 - VHP
Vrijdag HAL 2 - VHP

Overdag worden beide hallen gebruikt voor meerdere doeleinden. Momenteel wordt er 5 dagen per week verhuurd aan een middelbare school voor gymnastiekonderwijs, en 1 dagdeel in de hal badminton door recreanten beoefend.

Gedurende het jaar zijn er voldoende mogelijkheden om te huren. Met name in de periode april/oktober – als de korfbal zich buiten afspeelt – zijn beide hallen vaker beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail verhuursporthal@ckvoranjewit.nl

De accommodatie als geheel is bijzonder geschikt om te huren voor grote sportevenementen, sportcongressen en meerdaagse trainingsdagen. Ook bestaat er de mogelijkheid om – onder voorwaarden – een sportief personeels-uitje te organiseren en sportclinic’s op aanvraag.