Wie zijn wij?

c.k.v. Oranje Wit is een christelijke korfbalvereniging in Dordrecht met ongeveer 650 leden. De vereniging is in 1926 opgericht en heeft dus al een lange historie. We hebben een schitterende accommodatie, een groot aantal jeugdspelers en we zijn echt een ontmoetingsplaats voor leden. 

Een sportvereniging als één van de sociale plaatsen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten; dat is waar c.k.v. Oranje Wit voor staat. Het is een plaats waar mensen zich kunnen ontwikkelen, waar ze geborgenheid, veiligheid, plezier en uitdaging vinden en waar ruimte is voor verschillende leeftijden, achtergronden en prestatieniveaus. Bij c.k.v. Oranje Wit worden alle activiteiten uitgevoerd op verschillende dagen van de week, behalve op zondag.

Een leven lang sporten, dat is het motto van c.k.v. Oranje Wit!

c.k.v. Oranje Wit is de trotse bezitter van 2 sporthallen, die zowel overdag, ’s avonds en in het weekend* beschikbaar zijn voor sportbeoefening. We willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden sport te beoefenen in de ruimste zin van het woord in al zijn verschijningsvormen en niveaus, met in het bijzonder de korfbalsport. Daarnaast is er binnen c.k.v. Oranje Wit ruimte voor bowls en biljart. Binnen het sportcomplex Oranje Wit wordt ook in competitieverband badminton en handbal gespeeld en is er ruimte voor zaalvoetbal, volleybal, hockey en tennis. * In het weekend is sporten op zondag bespreekbaar, mits de huurder zelf voor toezicht en begeleiding zorgt. Verder is het voor andere (korfbal)verenigingen mogelijk om zaalruimte te huren. Ben jij nog geen lid van c.k.v. Oranje Wit en wil jij dat wel graag worden? Kijk dan voor meer informatie op deze pagina.