Organisatorisch

Naast de commissie Korfbal Technische Zaken (KTZ) beschikt onze vereniging over een coördinator Korfbal Organisatorische Zaken (KOZ). Dan is de vraag, wat valt er allemaal onder KOZ? Je kan bijvoorbeeld denken aan scheidsrechters, het rooster voor de hal, wedstrijdsecretariaat en stewards. Maar ook oefenwedstrijden, jury tafel en de video & statistieken vallen onder KOZ. Zaken zoals sportlink, ledenwerving, KIDS-dagen en schoolkorfbal wordt ook gedaan door deze commissie. Een hele grote groep met personen en taken.

De coördinator KOZ is een verbindende factor tussen KTZ en alle werkgroepen die onder KOZ vallen, daarnaast raakt het natuurlijk ook andere commissies. Simone van Zwoll heeft in het seizoen 2017-2018 het stokje overgenomen.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail naar koz.ckvoranjewit@gmail.com. Heb je een vraag aan iemand van een specifieke werkgroep, maar weet je niet bij wie je moet zijn? Bekijk hieronder in het lijstje onze leden met de bijhorende taken en mail adressen.

Functie Naam Mail adres
Voorzitter Simone van Zwoll
Wedstrijdsecretariaat Senioren & A-jeugd Henk van der Wiel hwiel1954@kpnmail.nl
Wedstrijdsecretariaat B, C, & D Anita Wolff pewolff@gmail.com
Wedstrijdsecretariaat E-F Sabine Exalto hans.exalto@kpnmail.nl
Roosterzaken Hal Wilco Bäcker
Sportlink Paul Wolff pewolff@gmail.com
Jurytafel Myriam de Moree
Stewards Lex van Dalen
Oefenwedstrijden Jenny Volker
KIDSdagen Samantha Boer
Schoolkorfbal Chiel Verwaal
Ledenwerving Ingrid Vaartmans