De wind waaide zaterdag flink door de bomen. Thuis zat om 16.00 uur de jeugd van c.k.v. Oranje Wit, verdeeld over 8 teams, gespannen klaar voor de Oranje Wit kantine/pubquiz. Ons mooie digitale platform was weer in de lucht. Al leek het of de wind met het internetsignaal aan de haal ging, want de stream haperde zo nu en dan en het lukte niet iedereen om de vragen digitaal te antwoorden. Ondanks dat presenteerden quizmasters Esther en Liesbeth 6 rondes met leuke en soms best moeilijke vragen. Want is een dolfijn nou een vis of niet? En hoe heet de vriendin van Enzo Knol?

 
Team Borrie wist de meeste goede antwoorden te geven. De prijs voor de winnaars is een goed gevuld Oranje Wit paaspakket. Gefeliciteerd Sophie en Daan!

Om 19.00 uur mochten de volwassenen hun kennis testen. Maar, zoals quizmasters Joeri en Bob even na zevenen lieten weten, “we zouden geen Oranje Witters zijn als we niet wat later beginnen” en dus begon de pubquiz even half 8. De 28 teams die meededen kregen in maar liefst 8 rondes een grote diversiteit aan vragen. De hersenen werden flink gekraakt onder het genot van speciaal biertjes, wijn van Boonstoppel en een charcuterie van ProeVen.

 
Nadat de ingestuurde antwoordformulieren waren gecontroleerd kwam team Crabbenhof als winnaar uit de bus. Ook zij wonnen een Oranje Wit paaspakket. Rick, Stefan, Jeroen en Samantha: van harte gefeliciteerd!

De avondklok was inmiddels ingegaan, dus voor de quizmasters en de technici werd het overnachten op Oranje Wit. Wederom complimenten voor de organisatie! Zij lieten zich ook al iets ontvallen over het volgende evenement. Daarover later meer!