Maar liefst 15 ideeën voor het OW100 logo werden door 11 mensen ingestuurd. De jury, bestaande uit Julia Kleingeld, Robin Dommisse en John Leijdsman, heeft unaniem gekozen voor 2 ontwerpen. Van deze ontwerpen zal Robin een definitief logo maken.

De winnaars zijn Demi Engelfriet uit Oranje Wit C1 en Quiten van Driel uit Oranje Wit 5. Beide ontwerpen sprongen eruit, omdat het direct duidelijk is dat het om het 100-jarig bestaan van c.k.v. Oranje Wit gaat. Een logo moet ook goed te gebruiken en te lezen zijn op de website, de socials en in de Oranje Wit app-groepen. En dat kan met deze ontwerpen. Demi en Quiten wonnen ieder 2 kaartjes voor de spannende Korfbal League finale in Ahoy van afgelopen zaterdag.

Het ontwerp van Eline en Sanne Veenendaal (Oranje Wit C4) krijgt een eervolle vermelding. Het ontwerp is vooral sterk als poster en zal in het jubileumjaar dan ook gebruikt gaan worden voor evenementen, feesten en bijzondere wedstrijden. Ook dit ontwerp zal wat aangepast worden, zodat het goed bruikbaar is.

De jury bedankt alle inzenders voor hun mooie ideeën. Daarom krijgen Cas Uljee, Martijn Veenendaal, Fay Donker, Esmeé de Boer, Eline en Sanne Veenendaal, Tess Uljee, Lara Sediik en Freek Laban een uniek t-shirt met hun eigen ontwerp erop gedrukt! De t-shirts komen binnenkort naar jullie toe.