Bericht van het corona preventie team:

Op zaterdag 15 januari zijn de coronamaatregelen versoepeld. Dat betekent dat er weer binnen gesport mag worden. Daarbij gelden wel een aantal regels.

Belangrijk blijft:

  • Bij klachten blijf je thuis.
  • Was vaak je handen.
  • Schud geen handen.
  • Houd overal 1,5 meter afstand (behalve tijdens het sporten)
  • Volg altijd de instructies op van de gastheren/gastvrouwen.

Mondkapje
Iedereen van 13 jaar en ouder draagt in het complex een mondkapje. Zet het mondkapje pas af zodra je het veld op stapt en zet na de training het mondkapje direct weer op. Dit doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de veiligheid van de toezichthouder en andere mensen waar je niet mee getraind hebt.

Coronatoegangsbewijs
Bij de hoofdingang wordt iedereen van 18 jaar en ouder gevraagd om het coronatoegangsbewijs (CTB) en het legitimatiebewijs te tonen.

Kom niet te vroeg
Zorg dat je niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent. Ben je toch eerder? Dan zal je even buiten moeten wachten.
Ook na de training verlaat je direct het complex. We begrijpen dat het heel gezellig is om elkaar weer te zien, maar veiligheid staat voorop!

Route naar de ingang
Let op, voor de zaal gebruiken we dezelfde nieuwe ingang als op het veld!
Vanaf de parkeerplaats loop je naar de sporthal. Voor de sporthal ga je linksaf, door het hek. Loop door tot het eind, daar ga je rechtsaf door de nieuwe doorgang. Loop langs het veld en de kantine naar de hoofdingang.
Na de training verlaat je het complex via dezelfde route.

Publiek
Publiek is niet welkom. Jonge kinderen mogen door een ouder/begeleider binnen afgezet worden. Zij mogen niet mee de sporthal in. Bij de hoofdingang wordt het coronatoegangsbewijs gecontroleerd. Een mondkapje is verplicht.

Kleedkamers
De kleedkamers zijn gesloten.

Kantine
De kantine is gesloten.

We wensen iedereen veel korfbalplezier!