Beste Oranje Witter, Ouder/Verzorger,

Na een abrupt einde van het seizoen hebben we afgelopen weken met de Vrijwilligerscommissie veel werk verzet om alles voor te bereiden voor het korfbalseizoen 2020-2021. Via dit bericht ontvangen jullie alle benodigde informatie voor komend seizoen op het gebied van het vrijwilligersbeleid.

Verenigingstaken seizoen 2020-2021
Afgelopen week hebben we met de Vrijwilligerscommissie de verenigingstaken voor komend seizoen bepaald. Het uitvoeren van de verenigingstaken door leden en ouders van jeugdleden is essentieel om onze vereniging draaiende te houden. Mede door jullie inzet kunnen we straks allemaal weer genieten van een hapje en een drankje (corona-proof) langs de lijn. Voor komend seizoen gelden per categorie de volgende verenigingstaken:

Categorie Bardienst, Keukendienst en/of Broodjesdienst Fluiten Zaalcommissaris Rijden DEF activiteit ondersteunen
Senior 20 uur 3 a 4 keer 1 keer Onderling n.v.t.
Midweek & Recreant 12 uur 1 keer n.v.t. Onderling n.v.t.
A-jeugdlid n.v.t. 3 keer 1 keer n.v.t. 1 keer
B-jeugdlid n.v.t. 3 keer n.v.t. n.v.t. 1 keer
Ouders van jeugdleden (A t/m F) 12 uur n.v.t. n.v.t. 4 a 5 keer n.v.t.

InzetRooster
Eerder deze week is middels een e-mail een bericht op de website gecommuniceerd dat het InzetRooster morgen wordt geopend voor de eerste periode (5 september t/m 1 november).

Vrijstellingen
Daarnaast hebben we afgelopen week alle vrijstellingen voor vrijwilligers t.a.v. de bardiensten/keukendiensten/broodjesdiensten opnieuw beoordeeld op basis van de informatie van commissies en werkgroepen. Eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd in InzetRooster. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie (vrijwilligerszaken.ckvoranjewit@gmail.com).

Voor nu wens ik iedereen veel plezier bij de start van het seizoen.

Namens de Vrijwilligerscommissie,
Merel van Gurp