Door ons enthousiaste team van fotografen wordt regelmatig flitsende foto’s gemaakt bij en voor onze club, c.k.v. Oranje Wit, bijv. fotoverslagen van wedstrijden, festiviteiten, teamfoto’s en specifieke opdrachten voor o.a. de Treffer, de presentatiegids en de website.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ouder die ons wil ondersteunen bij onze activiteiten en bij voorkeur bij wedstrijden en activiteiten van de jonge koters vanaf de F-jes, maar daarnaast ook voor de andere opdrachten.

Wij verwachten geen professionele fotograaf (mag wel), maar iemand die het leuk vindt om samen met ons aan iedereen te laten zien wat zich binnen onze vereniging afspeelt. Hopelijk heb je niet al te veel sluitertijd nodig om te beslissen, maar mocht je nog twijfelen: je wordt ontslagen van ander verenigingswerk, zoals bardiensten.

Ben je net zo enthousiast als wij en wil jij ons nieuwe camera-atje worden, laat dit ons dan weten. Dat kan via ons mailadres oranjewitfotografen@gmail.com, maar je kunt ons ook aanspreken als je ons spot op “De Polder”.

De fotocommissie,
Corine Fernhout
Ellen Klink
Joost Bras
André Schram
Marc Dommisse