Via de website gaan we jullie op de hoogte houden over de teamindelingen voor komend seizoen. De uiteindelijke teamindelingen zullen niet op de website geplaatst worden in verband met de privacy wetgeving. In dit eerste bericht willen we jullie meenemen in onze aanpak en de voortgang.

Tot nu toe
De afgelopen maanden is de TC druk bezig geweest met de seizoensvoorbereiding. In deze voorbereiding hebben we richtlijnen bepaald, verschillende scenario’s besproken en onze trainers om input gevraagd. Dit alles is nodig geweest om een eerste competitieschets met teams, niveaus en aandachtspunten te maken.

Op dit moment
Deze schets delen wij met onze huidige trainers en teamvertegenwoordigers. Wij zijn hier afgelopen week mee begonnen en zullen ook komende week nog gebruiken om iedereen te spreken. Na het verder inkleuren van onze schets op basis van de gesprekken zullen we deze daarna bespreken met de nieuwe trainers van komend seizoen. In overleg met deze trainersgroep zal een eerste teamindeling worden vastgesteld.
Mochten we het nodig vinden om te overleggen met spelers/ouders over gemaakte keuzes dan zullen we betrokkenen uitnodigen voor een gesprek.

Wanneer zie jij de teamindeling?
We verwachten dat we in de 2e helft van juni de concept-indeling, zeg maar “pre-season” indeling, bekend kunnen maken. Na het delen van deze “pre-season” indeling zullen we op de vereniging beschikbaar zijn voor spelers en ouders om de zaken eventueel toe te lichten. Ook al streven we er wel naar, we zijn ons ervan bewust dat we het helaas niet iedereen naar de zin kunnen maken met de gemaakte keuzes. Korfbal is een teamsport en er komen meestal meer spelers in aanmerking voor een team dan dat er daadwerkelijk inpassen. En hoewel we niet altijd aan de individuele wensen kunnen voldoen, zijn we wel altijd bereid om hierover in gesprek te gaan.

Met vriendelijke groet en tot op de club,
De Technische Commissie