Wij merken als TC dat we steeds dichter bij de OW ‘pre-season’ teamindeling geraken. Pre-season, omdat we ook gedurende de zomer en voorbereiding meestal nog wat aanmeldingen kunnen verwachten.

Ook dit seizoen hebben we weer een paar lastige knopen door te hakken. Dit doen we als TC in overleg met trainers en coördinatoren, naar eer en geweten. Continuïteit, clubbelang, teamontwikkeling, individuele ontwikkeling en korfbalplezier wegen wij telkens af. Na gesprekken met onze huidige trainers en het doornemen van de conceptindeling, zijn we inmiddels in gesprek met de trainers voor het komende seizoen.

Met deze trainers bespreken wij de voorgenomen teamsamenstelling, de verwachtigingen en de langere termijn. De uitkomsten van deze gesprekken kunnen nog invloed hebben op de teamsamenstelling.

Wij mikken op het plaatsen van de pre-season teamindeling in de week van 17 juni. Verder willen wij, mede door de positieve reacties van vorig jaar, in ieder geval de week van 24 juni gebruiken om kennismakingstrainingen te laten plaatsvinden. Wij vragen jullie om hier alvast rekening mee te houden in jullie agenda.

Maak er nog een mooi einde van het seizoen van!
Met sportieve groet, de Technische Commissie