Hoewel dit seizoen nog veel wedstrijden op de planning staan, moet ook vooruit worden gekeken naar volgend seizoen. Voor zowel de seniorenselectie als de juniorenselectie zijn wij erin geslaagd om ook volgend seizoen weer een sterke staf neer te zetten. Al zijn er nog een aantal vacatures die wij graag invullen.
Oranje Wit 1: Van Hoof blijft, Van de Burgt zwaait af
Dit seizoen stond met Bo van Hoof en Erik van de Burgt een nieuw gevormd sterk trainersduo voor het eerste team. Met Erik van de Burgt een clubman die al bewezen had spelers beter te maken. Met Bo van Hoof een ervaren trainer die zichzelf bewezen heeft in het Belgische topkorfbal. Gaandeweg het huidige seizoen hebben wij een positieve ontwikkeling gezien in het spel en de resultaten van Oranje Wit 1 zien verbeteren. Dat is mooi om te zien!
Helaas nemen wij toch afscheid van Erik van de Burgt. Erik heeft aangegeven andere ambities te hebben dan nog een seizoen als assistent-trainer bij c.k.v. Oranje Wit te fungeren. Dit begrijpen wij en wij hopen dat hij volgend seizoen bij een mooie club aan de slag gaat!
Wij zijn blij dat Bo van Hoof aanblijft als hoofdtrainer. Dit zorgt voor de continuïteit waar wij naar op zoek zijn. We hebben er vertrouwen in dat de positieve lijn die dit seizoen is ingezet, volgend jaar zal doorzetten.
Oranje Wit 2 en juniorenselectie
Dit seizoen wordt Oranje Wit 2 geleid door het trainersduo Dio Naaktgeboren en Rob van Dongen. Een pittig seizoen waarin Oranje Wit 2 op hoofdklasseniveau uitkomt in de zaal. Een moeilijke klus, zeker ook omdat dit team een aantal mutaties heeft ondergaan ten opzichte van het kampioensteam van vorig seizoen. Hoewel wij niet ontevreden zijn over de invulling, is besloten voor een andere koers volgend jaar.

Wij zijn blij om te kunnen melden dat Rob van Dongen volgend seizoen Ruben Blokland gaat versterken bij Oranje Wit A1. Door de terugkeer van huidig A1-trainer Mark Morellissen naar PKC, was hier nog een vacature. Wij denken dat Robs kwaliteiten bij de juniorenselectie goed van pas zullen komen. Daarnaast blijven Olivier Klink en Tim van Gent Oranje Wit A2 voor hun rekening nemen. Zo heeft de juniorenselectie wederom vier trainers. Ontzettend positief en belangrijk voor de ontwikkeling van onze talenten.

We kunnen ook melden dat Arthyn Muller terugkeert in een trainersrol bij onze club. Hij zal als trainer van Oranje Wit 2 aan de slag gaan. Een buitenkans voor de club om zo’n ervaren trainer aan de staf toe te kunnen voegen.
Dio Naaktgeboren is de afgelopen twee seizoenen in een trainersrol bij het tweede betrokken geweest. Wij zijn momenteel nog in goed gesprek hoe wij volgend seizoen invullen.
Medische staf
Theo Anrochte zal ook volgend seizoen weer garant staan voor de medische verzorging van onze spelers. Theo is inmiddels al jaren een gewaardeerde kracht en wij zijn erg blij dat we ook volgend jaar weer op zijn diensten mogen rekenen. Ruben Kamerbeek versterkt ook volgend seizoen de medische staf weer als fysiotherapeut.