c.k.v. Oranje Wit is verheugd om aan te kondigen dat de Belgische hoofdtrainer Bo van Hoof zijn positie behoudt en ook volgend jaar aan het roer zal staan. We kijken uit naar voortzetting van deze samenwerking en gezamenlijke successen. Daarnaast blijft Arthyn Muller, hoofdtrainer van het tweede team, ook komend seizoen bij c.k.v. Oranje Wit. Deze continuïteit in de technische staf draagt bij aan de stabiliteit en ontwikkeling van zowel het eerste als het tweede team.

De club en technische commissie zijn opgetogen over het voortzetten van de samenwerking met beide trainers en hebben vertrouwen in een succesvolle voortzetting van de samenwerking.

Jeroen van der Kruif, die dit jaar naast Arthyn Muller als trainer van Oranje Wit 2 actief was, zal aan het eind van dit seizoen stoppen bij c.k.v. Oranje Wit. Hetzelfde geldt voor teammanager Sandra Kerklaan, die eveneens na dit seizoen afscheid neemt. Na een prettige samenwerking wensen we hen veel succes in hun toekomstige inspanningen en danken hen hartelijk voor hun toewijding aan c.k.v. Oranje Wit.

Wat betreft de rol van teammanager voor Oranje Wit 1 zijn we nog in gesprek met Dionne Broere. De reacties van zowel de technische staf als de spelers op haar rol zijn positief en we hopen op een positieve uitkomst van de gesprekken. Ook met Joris van den Neucker, man van de statistieken, wordt nog gesproken over een voortzetting richting volgend seizoen.

Tot slot zijn we verheugd om te bevestigen dat de medische staf, bestaande uit verzorger Theo Anröchte en fysiotherapeut Ruben Kamerbeek, hun diensten nog een jaar zullen voortzetten. Hun expertise en toewijding dragen bij aan het welzijn van onze spelers en we zijn dankbaar voor hun voortdurende betrokkenheid.

Het merendeel van onze selectiespelers zal ook volgend jaar deel uitmaken van de selectie. Deze consistente kern vormt de ruggengraat van de selectie en draagt bij aan de voortdurende ontwikkeling van het team. Volgend jaar zal uiteraard ook nieuw talent aansluiten en krijgen spelers kansen om zich te bewijzen.

Hoewel we al uitkijken naar volgend jaar, is het seizoen nog maar net over de helft en wij wensen spelers en technische staf alle succes toe in de slotperiode van de zaal en de tweede helft van het veldseizoen.