Komende data op een rijtje:
⦁ zaterdag 27 juni wordt pre-season teamindelingen bekend
⦁ dinsdag 30 juni, woensdag 1 juli en donderdag 2 juli zijn er voor de D,C,B,A -teams kennismakingstrainingen
⦁ In de week van 24 augustus is voor de E en F-teams de seizoensopenings-trainingen

Zaterdag 27 juni zullen we de voorlopige teamindelingen (pre-season) bekend maken. Dit gebeurt via een nieuwsbrief en we zullen ook een signaal geven via de diverse whatsapp-groepen. De indeling komt i.v.m. privacy regelgeving niet op de website. Voor de teamindeling bevinden we ons in de afrondende fase. Hierin maken we combinaties tussen teams en de beoogde trainers. Ook volgen er nog enkele individuele gesprekken om bepaalde keuzes toe te lichten. Mochten we posities niet ingevuld krijgen, dan zullen wij deze als vacature melden, omdat we de publicatiedatum van 27 juni niet gaan wijzigen.

We vragen dus nog even jullie geduld en dan maken we de teamindelingen voor komend seizoen bekend. Dit blijft een tijdrovende en nauwkeurige klus, waarbij we ons uiterste best doen om voor iedereen een passend plekje te vinden. Maar we weten dat we niet aan ieders verwachting kunnen voldoen. Mocht dit zo zijn, dan maken we graag tijd voor een gesprekje en plannen we een afspraak in.

Ook dit jaar houden we weer een kennismakingstraining voor de nieuwe D, C, B en A-teams. Deze trainingen vinden plaats op bovenstaande data. Een aangepast trainingsschema is hiervoor in de maak. Het kan dus zijn dat deze laatste training op een andere dag is dan je nu traint. Probeer hier rekening mee te houden. Het schema maken wij zaterdag 27 juni bekend.

Voor de E en F-teams zijn er nu geen kennismakingstrainingen. We zullen de E- en F-groepen, na de zomervakantie, oproepen voor een seizoensopenings-training. Dit zal in de 2e helft van augustus zijn.

Sportieve groet,
Technische Commissie