Hoewel het huidige seizoen nog in volle gang is en tot de laatste speeldag spannend zal blijven, wordt ook al hard gewerkt om volgend seizoen goed te kunnen presteren.

Eerder werd Bo van Hoof al aangesteld als trainer / coach van Oranje Wit 1 en werd ook bekend dat Erik van de Burgt aansluit als assistent trainer/coach bij het eerste team. Dio Naaktgeboren, die dit jaar ad interim inspringt bij het tweede, zal ook volgend seizoen als trainer/coach van het tweede deel uitmaken van de technisch staf. De Technische Commissie is nog op zoek naar een tweede trainer/coach die samen met Naaktgeboren Oranje Wit in de hoofdklasse zal aansturen.

Deze week is bekend geworden dat Theo van Anröchte (verzorger) en Ruben Kamerbeek (fysiotherapeut) volgend seizoen onderdeel blijven van de technische staf. De Technische Commissie is hier erg blij mee, de fitheid van spelers kan doorslaggevend zijn in een seizoen. Deze mannen hebben hier een belangrijk aandeel in.

Ook de A-selectie is inmiddels compleet. Mark Morelissen en Ruben Blokland zullen samen Oranje Wit A1 gaan coachen. Olivier Klink en Tim van Gent nemen dit jaar Oranje Wit A2 onder hun hoede. Een mooie groep trainers, ook hier is de TC erg blij mee!

Openstaande vacatures Technische Staf eerste Selectie

Op dit moment wordt naast een tweede trainer/coach voor Oranje Wit 2, ook nog gezocht naar een teammanager en een verzorg(st)er voor Oranje Wit 2. Heb jij de ambitie een van deze functies in te vullen, of heb je een goede tip? Neem dan contact op met Monique Oppe of Jasper Kleingeld.