Beste ouder/verzorger,

Het jaarlijkse slaapfeest komt er aan!
Een oude traditie waarbij 2e jaars F, alle leden uit de E- en D-teams een nachtje in de hallen van c.k.v. Oranje Wit mogen slapen. De 1ste jaar F-leden kunnen met het middag programma meedoen en mee eten met het avond eten.

Dit jaar zal het op zaterdag 22 juni om 14.00 uur starten en zondag 23 juni om 10.00 uur eindigen. Voor de 1ste jaars F-leden is het zaterdag van van 14.00 tot 18.30 uur. De kosten van dit evenement zijn €10,- euro per persoon. Hiervan wordt het avond eten, ontbijt, fruit/groente , wat lekkers, knutselspullen en ander spelmateriaal bekostigd . De kosten voor de 1ste jaars F-leden zijn €5,- euro per persoon. Zij betalen minder omdat deze leden met minder activiteiten meedoen.

Mijn hoofd maakt nu al overuren met leuke ideeën voor het slaapfeest. Om tot een concreet plan te komen, heb ik het kindaantal nodig dat mee mag doen. Geef daarom je kid voor deze onvergetelijke activiteit vóór zaterdag 24 mei op!

Dit is de opzet van het programma:
14.00 uur aankomst (tijd om een plekje te zoeken in de zaal waar geslapen gaat worden en je kan je inschrijven voor een activiteit na het eten)
14.30 uur start middag activiteiten
17.00 uur douchen, omkleden, vrije tijd.
18.00 uur avond eten
18.30 uur einde voor de 1ste jaar F-jes / gekozen activiteit bij aankomst (sport of crea)
20.00 uur vrije tijd of meedoen met het spel: bingo!
21.00 uur start 1ste groep griezeltocht (optioneel, er mag ook op locatie gebleven worden)
23.00 uur bedtijd (een uur lang mag er zachtjes gekletst worden)
24.00 uur de monden en ogen gaan dicht, hierop wordt toezicht gehouden want het heet niet voor niets een slaapfeest : )
08.00 uur ontbijt
08.30 uur ochtend activiteit
09.30 uur opruimen
10.00 uur einde van het slaapfeest

Om dit evenement tot een succes te maken heb ik hulp nodig (op de dag zelf en bij een paar dingen vooraf) van ouders! Ik heb een lijst gemaakt met 9 activiteiten waaruit je een keuze kunt maken waarbij je kan helpen. Ik als ouder van 2 kids, snap dat je er niet echt op zit te wachten om iets te doen. Maar met meer hulp, zal er meer vreugde voor de leden zijn. En wat is er nou leuker om bijvoorbeeld een keer legaal uw kind de stuipen op het lijf te jagen tijdens een spooktocht, of het blijde gezicht te zien bij de middagactiviteiten?!

Via deze link kun je je kind opgeven voor het slaapfeest! Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of zijn de koste een probleem, dan kun je contact opnemen via het mailadres:
defk-commissie@ckvoranjewit.nl

Met sportieve groet,

Marleen Batenburg
defk-commissie