Op de winderige middag van zaterdag 1 oktober mocht de selectie aantreden tegen OVVO uit Maarssen. OVVO 1 heeft op dat moment nog geen punt binnen weten te slepen, OVVO 2 hing in de middenmoot.

Deze week mocht OW 2 het spits weer afbijten. Een aantal OW supporters waren naar Maarssen afgereisd om de ploeg aan te moedigen. OW begon scherp aan de wedstrijd. In eerste instantie stond de OW verdediging goed en wist de ploeg leuke aanvallen te draaien. Dit resulteerde in een voorsprong. Echter duurde het niet lang voor OVVO 2 ook warmgedraaid was. OW had echter de betere vorm. Kort voor rust wist  OW een 08-11 ruststand op het scorebord te zetten. Veel goals, zeker voor de hoeveelheid wind die over het veld raasde.

OVVO 2 kwam scherp uit de rust en wist binnen de kortste keren de stand weer gelijk te krijgen. Tot tweemaal toe kwamen de ploegen op gelijke hoogte. Helaas voor OW had OVVO in dame nummer 14 een scherp schietend wapen. Een spannende slotfase brak aan. Over en weer werden er goede aanvallen gespeeld. OW keek tegen een 15-14 achterstand aan en ging op zoek naar de gelijkmaker. Dit mocht helaas niet meer baten. Samen wisten de OVVO dames er deze dag 10 te maken. Een knappe prestatie van hen. Helaas betekende dit voor OW dat zij genoegen moesten nemen met een verlies. Ondanks dit verlies staat OW 2 nog altijd bovenaan in de competitie. Volgende week zullen zij hun rug rechten en op het eigen veld de punten proberen te pakken tegen Spirit 2, die momenteel de derde plaats bezitten.

Rond de klok van 16:00 verzamelde er zich iets meer mensen rond het veld. Beide teams stelde zich op en het fluitsignaal klonk. Renske Visser had in Damaris Scheper een oude bekende van de club tegenover zich. OW 1 begon goed aan de wedstrijd. De grootste uitdaging deze helft was het in toom houden van de twee scherp schietende heren van OVVO. Marijn Klink deed dit met name de eerste helft erg verdienstelijk. De twee teams hielden elkaar gedurende de eerste helft goed in evenwicht. Met een 5-6 voorsprong zochten de ploegen de kleedkamer op.

Voor eenieder is het een raadsel wat er na rust gebeurde. OW 1 kwam totaal niet scherp de rust uit en maakte persoonlijke fout op persoonlijke fout. Binnen de kortste keren stond er geen voorsprong meer op het bord, maar een 11-6 achterstand. Via goals van Renske Visser en Bart Driesprong  wist OW 1 dichterbij te komen, maar het gat was te groot om te overbruggen. Ook ons eerste wist geen punten mee te nemen uit Maarssen. Volgende week staat Spirit 1 op het programma. Een wedstrijd tussen de koploper en hekkensluiter. Echter heeft deze competitie bewezen dat alles mogelijk is. OW 1 is gebrand om de eerste winstpartij van het seizoen binnen te slepen.