Op 31 oktober is weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi in de zaal voor de groepen 3 en 4 gehouden. Deze keer in onze sporthallen. Met 19 teams op 5 velden was het aardig druk, maar de wedstrijdleiding, met o.a. stagiairs van Dordt Sport, had de touwtjes strak in handen.

Zonder scheidsrechters geen wedstrijden en daarom hartelijk dank aan Nynke Brouwer, Lex van Dalen, Tijmen Fasbender, Tim Seevinck, Fabiënne Seijen, Jet van Trooijen, Jordi Vaartmans en Marlies Valk.  Maar die dank gaat natuurlijk ook naar de vrijwilligers achter de bar, de wedstrijdleiding (Fred van den Assem, Kees Kleingeld en Ger in ’t Veld)  en de beheerder (Chiel Verwaal).

De bekers gingen naar:

  • OBS Dubbeldam 3 (Poule A1)
  • Prins Bernhardschool (Poule A2)
  • OBS Dubbeldam 4 (Poule B1)
  • Julianaschool 2 (Poule B2)
  • De Keerkring (Poule B3)

Het team Julianaschool 1 maakte de meeste strafworpen en werden getrakteerd op ijs.

RTV Dordrecht interviewde voorzitter Kees Kleingeld over dit evenement. Bekijk hier het item.

Tot slot kregen alle deelnemers een flyer mee naar huis voor de instuiftrainingen bij c.k.v. Oranje Wit op woensdagmiddag 7 en 12 november.

Heb je nog een broertje, zusje, nichtje, neefje of een buurmeisjes of buurjongen die kennis wil maken met korfballen én c.k.v. Oranje Wit? Kom dan naar de instuiftraining op woensdag 7 en woensdag 12 november of naar de Vriendjes & Vriendinnetjes training op woensdag 21 november!