Samenwerking met trainersduo Maarten en Henno stopt eind dit seizoen

De wegen tussen de seniorenselectie van c.k.v. Oranje Wit en het trainersduo Maarten van Vliet en Henno Ploeg scheiden aan het einde van dit seizoen. Na drie seizoenen eindigt daarmee de beoogde en ook afgesproken termijn van deze prettige samenwerking, zoals we ook voor ogen hebben met het beleid van onze club.

Het eerste seizoen zat vol met overwinningen en een kampioenschap in de zaal was binnen handbereik. Bij de start van het tweede seizoen moest er gebouwd worden aan een nieuwe ploeg in verband met vertrekkende spelers. Dit tweede seizoen werd abrupt afgebroken vanwege het coronavirus, waardoor een degradatie in de zaal een feit werd. Met duidelijke doelstellingen voor het derde seizoen werd hier met alle overtuiging aan begonnen. Helaas hebben de huidige omstandigheden ervoor gezorgd dat er vooralsnog geen zaalseizoen van start gaat. De verwachtingen voor de tweede helft veld zijn beter, waar we als club, selectie en toeschouwers dan ook erg naar uitkijken.

Maarten en Henno, alvast bedankt voor de fijne samenwerking. Ervan uitgaande op het veld weer te kunnen korfballen, hebben we er alle vertrouwen in om met een mooi resultaat deze periode te kunnen afsluiten.