Beste leden,

Naar aanleiding van een artikel in het AD de Dordtenaar deze morgen over de staat van de sporthallen in Dordrecht, willen wij hier als bestuur graag kort op reageren, omdat het bericht de situatie onjuist en onvolledig weergeeft.

De situatie met betrekking tot onze hallen is al veel langer onder de aandacht van zowel de gemeente als het bestuur van de stichting c.k.v. Oranje Wit hal en natuurlijk ook onze vereniging. Er worden daarvoor ook veel constructieve gesprekken gevoerd met de gemeente om de problemen zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Omdat dit over grote bedragen gaat duurt dit allemaal erg lang, maar we zijn op de goede weg!

Vanochtend is er contact geweest met de gemeente Dordrecht over dit artikel. De verantwoordelijke wethouder voor sport geeft aan dat dit artikel zeker geen juiste voorstelling van zaken geeft en ook niet is gebaseerd op een interview met hem.

Indien er vragen zijn kunnen deze uiteraard altijd gesteld worden aan het bestuur tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 21 juni.

Het Bestuur