Zaterdag 9 december kreeg Oranje Wit A1 koploper Avanti A1 op bezoek. In de beginfase gaat het met de score gelijk op. Avanti neemt bij een stand van 2-2 na 3 minuten al een time-out. Deze blijkt goed uit te pakken, want 2 minuten later is het 2-5. Avanti maakt het Oranje Wit zeer lastig door de extreem hoge verdedigende druk en het hoge afrondingspercentage in hun aanval. Bij rust staat het dan ook al 8-20.

Omdat Oranje Wit beseft dat het een moeilijke opgave gaat worden, wordt in de rust besproken om leuk korfbal te blijven spelen en jezelf niet te veel druk op te leggen. Direct na de rust wordt Senne voor Jarno ingebracht. Oranje Wit komt iets makkelijker tot schot en gaat beter afronden. Net zoals in de eerste helft gaat de score gelijk op, zodat het na 10 minuten 13-24 staat. Oranje Wit probeert nog goals te forceren door aanvallende wissels in te brengen. Van Oranje Wit A2 hebben Maud en Lindi nog hun minuten mogen maken.

Eindstand: 19-34. Geen spannende wedstrijd, maar 19 scoren tegen de koploper is een goede prestatie.