Om kwart voor 6 werd er aangetreden door Oranje Wit 2 tegen PKC 3. Het stond al snel 2-0 maar daarna vonden de Oranje Witten moeilijk de korf. Om vervolgens bijna de hele eerste helft tegen een 2 punten achterstand aan te kijken. Er werd gerust met een 7-9 tussenstand.

De tweede helft bleef Oranje Wit nog even bij. Maar PKC vond steeds makkelijker de korf en breidde zo hun voorsprong uit. Oranje wit wist nog een paar keer tot 3 punten te komen, door een doorloopbal van Demi van Dijk, een schot van Marijn Klink en een doorloopbal van Freek de Peuter. Maar helaas was er te weinig tijd en werd er geëindigd met 18-22.

Onze hoofdmacht speelde tegen Noviomagum 1, een belangrijk duel om de tweede plaats in de competitie. Vorige keer werd er bij Noviomagum met 26-21 verloren. Dionne Broere startte na lang blessureleed weer in de basis van onze hoofdmacht. Noviomagum is een ploeg met veel lengte en daardoor een uitdaging voor het eerste. Er werd veel gescoord deze wedstrijd en al snel werd er gebouwd aan een voorsprong van 4 punten voor Oranje Wit (8-4). Noviomagum begon het gat te dichten en kwam steeds dichterbij. Dionne Broere verstapte zich en moest daardoor geblesseerd het veld verlaten, heel veel sterkte aan haar gewenst. Er werd gerust met een 16-14 voorsprong voor Oranje Wit.

De tweede helft werd er een continue voorspong bewaard van twee punten. Met nog 7 minuten op de klok en een tussenstand van 26-24 bleef het spannend. Via Joeri van Dijk (2x, Joeri scoorde wel 9 keer deze wedstrijd) werd het gat uitgebreid naar 4 punten. Oranje Wit zat er lekker in de tweede helft en bleef maar scoren zo werd er dik gewonnen met 34-27.