Oranje Wit twee mocht het opnemen tegen GKV 2. Binnen één minuut spelen stond het 1-1. Hierna wisten de Oranje Witten elf minuten lang niet te scoren. Ondertussen vond GKV wel vijf keer de korf er een 6-1 tussenstand op het scorebord. Er kan dan ook gesteld worden dat in deze fase de wedstrijd verspeeld werd. Het scorend vermogen en vertrouwen was onvoldoende aanwezig de eerste helft.

Oranje Wit twee wist de tweede helft sterk te starten en kwam zelfs terug in de wedstrijd (11-9 tussenstand). Helaas voor ons tweede brak er wederom een fase aan waarin de korf moeilijk gevonden werd. Bij een 13-9 tussenstand werd er een hoop gewisseld aan de Oranje Witte zijde, maar dit mocht niet meer baten. Demi van Dijk speelde nog wel een goede wedstrijd, maar verder was het een off-day voor Oranje Wit 2.

Onze hoofdmacht mocht aantreden tegen Rust Roest één. Thuis werd er, ondanks een duidelijk aanwezig krachtsverschil, gelijk gespeeld. OW1 was dan ook gebrand om te winnen in Eindhoven. De wedstrijd begon een half uur later dan gepland, in verband met een niet werkende schotklok. Hier trokken Joeri van Dijk en Lex van Gent zich niets van aan. Zij waren met name in de beginfase van de wedstrijd enorm zuiver en namen hun vak op sleeptouw. Hoewel Oranje Wit één de betere was, kwamen ze niet helemaal los van Rust Roest. De dames goals van Rust Roest hield die ploeg in leven. Er werd met een 12-16 tussenstand gerust.

De tweede helft was het met name zaak om de voorsprong niet meer weg te geven. Na wederom een goal van Joeri van Dijk kwamen de Eindhovenaren nog wel terug tot 17-18. Eerder op de middag werden al een aantal strafworpen gemist, maar Xanne Klink en Milou Oppe (twee keer) verzilverde drie belangrijke strafworpen. Hierna kwam Rust Roest niet meer in de buurt. De wedstrijd werd zakelijk uitgespeeld en OW1 won uiteindelijk met prima cijfers (23-28).