Zaterdag 24 september stond het Amsterdamse Rohda op de planning. Anders dan normaal mocht OW 1 het spits afbijten.

De eerste tien minuten was een evenbeeld van de week ervoor; veel kansen, veel rebounds, geen goals. Naast het heersen in de rebound, nam Marijn Klink ook het heft in eigen handen door de 2-3 en 2-4 te scoren. Hoewel de OW verdediging sterk stond, wist Rohda toch weer in de buurt te komen. Met rust stond er 6-6 op het scorebord.

Meteen na rust wist OW te scoren en miste Rohda een strafworp. Met nog 15 minuten op de klok moest Marijn Klink het veld geblesseerd verlaten. Het is een geluk bij een ongeluk te noemen dat OW 1 met het tweede team over een hele sterke bank beschikt. Joeri van Dijk mocht wederom zijn opwachting maken.

Met 8 minuten op de klok en met één punt voor werd de tweede time-out van de middag ingezet. Vlak na deze time-out wist Rohda nog tot scoren te komen. Merel Schram en Tim van Gent kwamen binnen de lijnen om een doelpunt te forceren. Een gelijke stand met nog 1 minuut te spelen neemt behoorlijk wat spanning met zich mee. Zo werd Xanne Klink  behoorlijk hard omver gelopen door het fysieke Rohda. Dit betekende wel dat Xanne Klink middels een vrije bal haar vierde van de dag bij kon schrijven, helaas lukte dit niet. OW 1 sleept het eerste punt binnen. Afgaande op het spelbeeld een verloren punt, maar onze hoofdmacht is wel van de laatste plaats af.

Een aantal spelers van twee hadden al wat minuten in de benen en hiermee mochten zij beginnen aan hun eigen wedstrijd.

Rohda wist op een 3-1 voorsprong te komen. Verdedigend miste er scherpte aan de OW kant. Rohda kreeg maar liefst 5 strafworpen mee, maar hiervan werden er gelukkig 3 gemist. Aanvallend had  Eva Teerds het goede gevoel te pakken en wist er voor rust 3 te maken.

Ook OW 2 zag met rust een gelijke stand op het bord staan. Na rust gaven de teams elkaar geen ademruimte. Doelpunten werden om de beurt gescoord en het stuivertje wisselen was begonnen. De spanning was om te snijden en dit was te merken. De laatste minuten tikte op de klok en Rohda had 1 goal nodig om ook deze wedstrijd in een gelijke stand te laten eindigen. Via een vrije bal wist Rohda een stip te versieren, maar miste. Vreugde en 2 punten voor ons tweede team, dat wederom laat zien hoe ze hun rug kunnen rechten en de wedstrijd naar hun hand kunnen zetten.