Oranje Wit 2 mocht het opnemen tegen de spelers van De Meervogels 2. De thuiswedstrijd verloor ons tweede met zes punten verschil, maar ze wisten toen wel een goede wedstrijd neer te zetten. Zonder Eva Teerds, maar met de nodige reserves uit onze A-selectie, begon Oranje Wit sterk aan de wedstrijd. De Meervogels had de eerste helft meer moeite. Er werd slordig en traag gespeeld, waardoor ons tweede kon profiteren. Oranje Wit kwam onder andere via Daniël den Uijl en Demi van Dijk, die beiden sowieso veelvuldig op het scoreformulier kwamen te staan, op voorsprong.

De tweede helft sloeg Meervogels aan het wisselen. Dit bracht een voor hen positieve vibe in het spel. Het tempo ging behoorlijk omhoog en Oranje Wit had moeite om dit bij te houden. Oranje Wit 2 speelde een prima wedstrijd, maar kreeg het niet voor elkaar om de voorsprong te behouden. Ons tweede moest zijn meerdere erkennen in De Meervogels. Eindstand: 21-16.

Oranje Wit 1 kwam afgelopen zaterdag in actie tegen Erasmus 1. Vorige keer werd er met zeer grote cijfers gewonnen.
Met deze informatie in het achterhoofd en hopende op een misstap van één van de concurrenten in de titelstrijd, betrad Oranje Wit het veld. In de beginfase van de wedstrijd gingen beide ploegen nog redelijk gelijk op. Dit kwam met name door het lage afrondingspercentage aan de Dordtse zijde. De eerste helft was voor de aanwezige supporters (van beide ploegen) geen hele vermakelijke. Oranje Wit wist voor rust de voorsprong aan de hand van Loïs Fernhout, die wel erg scherp schoot deze zaterdag, nog wel iets uit te bouwen.

Direct na rust was het wederom Loïs met de goal. Een aantal goals volgde en binnen de kortste keren was de gezapige eerste helft weggeveegd. Milou Oppe, die sowieso een ontzettende sterke wedstrijd speelde, wist met twee knappe goals de voorsprong te vergroten naar acht goals. Oranje Wit scoorde er in de tweede helft lekker op los. Er werden nog een aantal goals doorgelaten, maar echt dichtbij is Erasmus nooit meer gekomen. Dit kwam mede door het scherpe verdedigende werk van Marijn Klink. Richting het einde van de wedstrijd werden verschillende wissels doorgevoerd. Eva Teerds mocht haar debuut maken en wist deze, door middel van een mooie doorloopbal, te bekronen met een goal. Oranje Wit 1 speelde niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar wist alsnog vrij gemakkelijk te winnen. Eindstand: 20-33.