Twee wedstrijden voor het einde is onze F1 glansrijk kampioen geworden. De kleinste toppers hebben alles gewonnen en zijn niet meer te achterhalen door de concurrenten.

We willen onze spelers graag aan u voorstellen, te beginnen met de dames. Saar, in haar tweede jaar in de F-jes maakt zij wekelijks vorderingen. Secuur in de passing en elke week meer en meer een plaag voor haar tegenstander. Liv korfbalt al ietsje langer, goede strakke passes is haar specialiteit. Ze zet met haar mooie passes vaak teamgenoten in een keer vrij voor de korf en met regelmaat pikt ze ook een doelpuntje mee. Britt korfbalt ook al wat langer en de superspeler verdedigen doet zij elke week met veel overgave. Twee tegenstanders dekken met gemak en zelf ook nog scoren. En dan de heren, Tiemen korfbalt dit seizoen voor het eerst en doet dat alsof hij nog nooit anders gedaan heeft. Hij scoort erop los en rent zich elke week een slag in de rondte voor het team. Als laatste onze Sander, elke week weer energie voor tien, springt overal tussen en veroverd zo heel veel ballen voor het team. Hij scoort de meest mooie ballen op belangrijke momenten.

Coaches Erwin en Ingrid zijn trots op de F1, iedere week trainen zij hard om steeds beter te worden en het kampioenschap is dan ook dik verdiend.