Zaterdag speelde Oranje Wit C2 tegen SDO C1. In december werd de uitwedstrijd met 4-5 gewonnen. Het team ging toen te veel met het spelletje van SDO mee en kwam moeilijk tot scoren. Dus vandaag was het doel: eigen spel spelen, snel tot een kans komen en in de verdediging met z’n allen er bovenop. En dat heeft C2 goed opgepakt: ze hadden veel kansen, er zat een hoog tempo in de aanval en de verdediging stond muurvast. In de rust stond het 10-3 en was iedereen positief en relax. Nu was het alleen een kwestie van dit doorzetten, maar wel scherp blijven. Na de rust ging het in de aanval wat minder en was de focus toch een beetje weg. Er werd niet op de juiste timing kansen genomen en er waren te veel plaatsfouten. Dit werd snel weer opgepakt en uiteindelijk heeft Oranje Wit C2 nog 4 doelpunten weten te scoren en er 2 tegen gekregen. Eindstand: 14-5.

Het was een mooie wedstrijd en iedereen ging vrolijk het weekend in.

Onze Oranje Wit fotograaf legde de wedstrijd vast. Bekijk hier het fotoverslag.