Oranje-Wit begon geconcentreerd aan de wedstrijd waardoor het kon uitlopen naar een 7-4 voorsprong. Bart Driesprong, die aanvallend een dijk van een wedstrijd speelde, had de weg naar binnen gevonden, mede door zijn doorloopballen stond 13-8 op het scorebord in de rust.

In de tweede helft ging de thuisploeg gedreven door waar ze in de eerste helft mee begonnen waren: Goed verdedigen. Alle 8 de spelers hielpen elkaar in het verdedigingsvak waardoor er ook in de tweede helft slechts 8 goals werden doorgelaten.

Maar na de rust kende Oranje Wit ook een moeizame periode waarin weinig werd gescoord. Maar uiteindelijk werd de draad weer opgepakt. Het maken van de goals ging onze hoofdmacht vervolgens goed af waardoor deze wedstrijd eindigde in een knappe 25-16 overwinning.

Aanstaande zaterdag staat er nog eens een Dordtse derby op het programma. Een wedstrijd tegen DeetosSnel zal de afsluiting vormen van de Lockdown Regiocup.

Deze wedstrijden zullen wederom te volgen zijn via de livestream. Voor deze laatste unieke wedstrijden is tevens live commentaar verzorgd. Komt dat zien! (online)

In theorie kan de winst van dit sportevenement nog naar Oranje Wit gaan. Daarvoor moet zowel het tweede als het eerste team van Oranje wit ruim winnen. Bij de andere wedstrijden tussen de eerste teams van Sporting Delta en GKV moet dan in beide gevallen gelijk worden gespeeld.