Oranje Wit heeft een knappe prestatie geleverd door op het veld in de Overgangsklasse te handhaven. In de zaal werd in de eerste klasse nog gespeeld om promotie. Maar op het veld moest afgerekend worden met het degradatiespook. Een bijna onmogelijke opgave want Oranje Wit begon aan de tweede veldhelft met slechts twee punten. Maar het onmogelijke werd mogelijk. De tweede veldhelft werd slechts eenmaal verloren. Alleen kampioen HKC wist nog van Oranje Wit te winnen. Met een knappe overwinning op Valto wist Oranje Wit op de allerlaatste speeldag te handhaven. Vriendenschaar en ONDO degradeerden naar de eerste klasse.

Ook Oranje Wit 2 won bij Valto. Hiermee eindigde het team op een respectabele tweede plaats. Na een kampioenschap in de zaal was het voor ons tweede team een zeer succesvol seizoen.

De wedstrijd tegen Valto was de laatste wedstrijd van Mees Oppe en Matthijs Lansbergen. Mees Oppe vertrekt naar stadsgenoot DeetosSnel en Matthijs Lansbergen keert terug naar Nieuwerkerk. Ook Niels Molendijk verlaat Oranje Wit. Hij wordt volgend jaar trainen bij Vitesse. Allen veel succes toegewenst bij jullie nieuwe uitdaging!