In een rechtstreeks duel met PKC 3 heeft ons 2e team op de laatste speeldag plaatsing voor de Play Offs zeker gesteld. Door deze zege pissen Valto 2 en Sporting Delta 2 naast de pot en gaan zowel PKC 3 als onze reserves tegen respectievelijk KCC 4 en De Meervogels 2 uitmaken wie komend seizoen in de Reserve Hoofdklasse mag uitkomen. Een prestatie van formaat voor de equipe van Erik van de Burgt.

Aanstaande zaterdag treft Oranje Wit 2 in eigen hal De Meervogels 2 uit Zoetermeer. Na deze wedstrijd zal ons vlaggenschip in het veld komen tegen het Krimpense KOAG 1.

Ons 1e team had zich verleden week al geplaatst voor de eindronde en het was afgelopen zaterdag slechts de vraag of ze als nummer 1 of nummer 2 zouden eindigen. In de uitwedstrijd tegen Kinderdijk, waar eerder van werd gewonnen, wist ons eerste team de punten niet mee naar huis te  nemen. Tot een 3 – 3 score ging de wedstrijd gelijk op. Daarna liep Kinderdijk uit tot een 13-6 voorsprong met rust. Na de rust kwam er bij een 19-11 stand weer schwung in het team van Oranje Wit en met nog 11 minuten op de klok en een 21-17 stand op het scorebord gloorde er weer Dordtse hoop. Helaas kreeg deze goede fase van Oranje Wit geen vervolg en werd de eindstand bepaald op 32 – 23 voor Kinderdijk.

Een slechte generale belooft een goede première, zo luidt het spreekwoord. Dus daar gaan we voor! Alle focus zal de komende week liggen op de promotiewedstrijden. Met de hulp van het Oranje Wit-publiek moet Oranje Wit 1 ook ditmaal weer in staat zijn om de ongeslagen thuisstatus te behouden.