Het nieuwe korfbalseizoen gaat hopelijk weer snel beginnen. Zoals elk jaar is de kledingcommissie aan het begin van het seizoen aanwezig op de club voor het ruilen, ophalen en inleveren van de wedstrijdkleding.

De nieuwe kledinglijn is inmiddels besteld en als alles goed gaat kunnen we in de zaal in de nieuwe kleding gaan spelen. Tot die tijd spelen we nog in de Macron kledinglijn.

De komende zaterdagen kunnen nieuwe leden op de club terecht om de kleding op te halen. Je kunt ook bij ons de leasekleding komen omruilen voor een andere maat. Spelers die van de D’s overgaan naar een C-team en speelden in een shirt met sponsor Lagendijk, kunnen hun shirt komen omruilen voor een blanco c.k.v. Oranje Wit shirt. Spelers die in een gesponsord team gaan spelen (zoals B1, B2, C1 en C2), die nu geen shirt hebben, kunnen ook hun shirt ophalen tijdens de volgende tijden:

  • Zaterdag 22 augustus tussen 9.00 en 11.00 uur
  • Zaterdag 29 augustus tussen 9.00 en 12.00 uur
  • Zaterdag 5 september tussen 8.30 en 11.00 uur

Leden die hun lidmaatschap per 1 juli 2020 hebben opgezegd, kunnen hun kleding inleveren tot en met 30 september 2020. Na deze datum vervalt het recht op teruggave van de borg. Heb je vragen of kan je echt niet op de genoemde dagen, neem dan contact op met Ria van Dijk, telefoonnummer 06-29397551 of via de mail: kleding@ckvoranjewit.nl