Bericht van de technische commissie:

We zijn verheugd te kunnen melden dat we komend korfbalseizoen, naast een nieuwe trainer/coach voor de 1e selectie, ook geslaagd zijn in onze zoektocht naar een nieuwe trainer/coach voor onze A1: Mark Morelissen.

Na een zoektocht van een aantal maanden én diverse gesprekken zijn wij overtuigd in Mark de juiste persoon te hebben gevonden. Met Mark halen we een enthousiaste en moderne trainer in huis met de nodige ervaring.

Mark komt uit een echte korfbalfamilie en heeft altijd bij PKC gekorfbald. Na een aantal blessures heeft hij al op jonge leeftijd ervoor gekozen om als trainer/coach actief te zijn. Mark is momenteel trainer/coach van PKC B1.

Mark: “Oranje Wit is een grote club met een topsportwaardige accommodatie. Ik ken de club voornamelijk als tegenstander van de jeugdploegen van PKC, maar ik heb er een tijdje geleden ook al eens een clinic mogen geven. De club voelde toen niet alleen topsportwaardig, maar ook gezellig aan. Mijn doel is zo veel mogelijk uit de spelers individueel te halen en een team te creëren waardoor het geheel meer wordt dan de som der delen. Ik ben erg trots op het feit dat de TC van Oranje Wit in mij het vertrouwen heeft uitgesproken om de trainingen en het coachen van wedstrijden vanuit mijn eigen visie én die van de club in te gaan vullen.”

Wij wensen Mark (en onszelf) de nodige successen toe. Welkom Mark!