Just is niet helemaal een onbekende voor c.k.v. Oranje Wit. Een aantal jaar geleden heeft hij als Hoofdklasse scheidsrechter diverse wedstrijden van Oranje Wit 1 mogen leiden. Na zijn carrière als scheidsrechter heeft Just zich gestort op het vak van trainer/coach. Na 4 jaar OZC en 2 jaar Olympia (Spijkenisse) zal Just aansluiten bij de 1e selectie van Oranje Wit.

“OW is een grote, professionele vereniging, maar tegelijk een familieclub. Het is een fijne club om bij te zijn. Als speler en scheidsrechter voel je dat als je op bezoek komt. Dat vind ik belangrijk. Mij ergens thuis voelen.
Mijn keuze voor OW heeft vooral te maken met de goede technische staf en de ruime faciliteiten rondom de selectie, waarin er voor mij de mogelijkheid is om als trainer/coach verder te ontwikkelen.” – Just Riet

Als TC hebben we met Just de juiste persoon gevonden voor ons 2e team alsmede een aanvulling voor de 1e selectie. Zijn ervaring en focus op ontwikkeling zal goed passen bij de groep. Ook zien wij  Just als een verbinder. Iemand die gaat voor het groepsproces. “Ik wil spelers individueel en als team beter maken en mensen optimaal laten functioneren. Vandaaruit komen de resultaten vanzelf.”

We heten Just van harte welkom bij de club.

Technische commissie c.k.v. Oranje Wit