Voor allen die Oranje Wit een warm hart toedragen.

Het is de laatste jaren traditie geweest om op de nieuwjaarsreceptie de Oranje Wit leden die al decennia lang lid zijn nog eens speciaal in het zonnetje te zetten.

Vrijwel altijd gaat het om leden die zich langdurig en met volle overgave hebben ingezet of zich nog steeds inzetten voor een bruisend  Oranje Wit. De onmisbare, en voor veel leden vaak onzichtbare, “ruggegraat” van Oranje Wit.

Helaas is het huldigen van de jubilarissen tijdens laatste nieuwjaarsreceptie niet gegaan zoals het had gemoeten en zoals we dat als bestuur voor ogen hadden. Natuurlijk misten we de warme, mooie woorden van onze afgetreden voorzitter Kees die dat als geen ander tot uitdrukking kan brengen, maar daarmee hebben we als zittend bestuur natuurlijk wel tekort gedaan aan deze mooie en goede traditie.

Beste leden, de traditie gaat zeker niet op de schop want de volgende keer zullen we de dan betreffende leden weer op passende wijze vol in de schijnwerpers zetten!

Bij deze een welgemeend excuus voor de jubilarissen van dit afgelopen jaar en ook nogmaals ongelooflijk bedankt voor jullie enorme inzet en fantastische bijdrage aan onze net zo fantastische club, de CKV Oranje Wit!

We noemen ze daarom nog een keer allemaal!

25 jaar
– Mark Goudriaan
– Henno Ploeg

40 jaar
– Marjolein Klink
– Cees Draaijer
– Marco van Kalkeren
– Annemieke de Reus

50 jaar
– Anton Strohmeijer
– Leni Verwaal
– Henk van der Wiel
– Rene ’t Jong

60 jaar
– Adriaan van de Merwe