Beste leden,

We gaan bijna weer beginnen! Hoewel sommige teams al begonnen zijn starten we vanaf 17 augustus officieel met alle trainingen. Daarnaast staan er al een meerdere oefenwedstrijden gepland. 

Veel van onze leden komen terug van vakantie uit een geel of oranje gebied. Wij verzoeken al onze leden om gehoor te geven aan de richtlijnen die het RIVM en de overheid hebben opgesteld.
Dit betekent dat men bij klachten nog steeds thuis blijft. Leden die terugkeren uit gebied met een “oranje” reisadvies wordt door de overheid verzocht om 14 dagen in thuisquarantaine te verblijven ook wanneer zij geen klachten hebben.

Voor meer informatie over het terugkeren na vakantie kun je terecht op de website van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/in-thuisquarantaine-bij-terugkomst-uit-land-met-oranje-of-rood-reisadvies

Voor een opsomming van mogelijke symptomen van het coronavirus kun je hier terecht: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/ziekte

Wij rekenen hierin op jullie medewerking en verantwoordelijkheidsgevoel zodat we met elkaar zo veilig mogelijk het seizoen kunnen starten! 

 

Namens Het Bestuur,