Dit weekend ontvingen wij het droevige bericht dat ons lid Wim Sterk is overleden.

Afscheid nemen van een leven hoort, hoe tegenstrijdig dat ook is, bij het verder leven. Op deze plek daarom de mooie en goede herinneringen aan “onze Willem”.

Wim tobde al enige tijd met zijn gezondheid, maar zijn overlijden kwam voor ons toch onverwacht. Voor de familie, maar ook onze vereniging, is dit een groot verlies. Iedereen die Wim kende weet dat hij een gouden hart had voor c.k.v. Oranje Wit. Hij was al ruim 45 jaar lid. In de vorige eeuw speelde hij in onze eerste selectie en hij was vele jaren het sleuteladres voor de kantinedienst. c.k.v. Oranje Wit en Wim waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie kent niet Wims vaste stekje in de kantine en de vele anekdotes uit de lange jaren dat hij actief deel uitmaakte van onze club.

De laatste jaren ging het allemaal wat minder. Hij werd wat minder mobiel, maar bleef ondanks dat wel opgewekt. Hij probeerde, wanneer dat kon, nog altijd even langs te gaan bij de club.

Wim was een markante man met een duidelijke mening, die hij dan ook onderbouwen kon. Niet opvliegend of emotioneel, maar wel recht door zee. Haarscherp soms, maar van Wim accepteerde men dit, want iedereen wist dat hij het zei uit liefde voor “zijn cluppie”. Hij heeft heel nadrukkelijk zijn stempel achtergelaten op onze vereniging; we zullen hem enorm missen. Wim, een tijdperk is voorbij.

Het bestuur van c.k.v. Oranje Wit