Eindelijk gaat het zaalseizoen dan ook beginnen voor de overgangsklasse. Op het veld staan we met een nieuwe ploeg in de middenmoot. Wat zal de zaal brengen? Op het oog een zware poule met twee veldhoofdklassers, Fiks en Sporting Delta. Daarnaast Swift, op het veld ongeslagen in dezelfde poule als Oranje Wit, met maar één doel: promoveren. En het Haagse geweld van VEO, Futura, Achilles en KVS.

De thuiswedstrijden zullen elke zaterdag om 19.30 uur gespeeld worden. Na een goede oefenperiode staat de selectie klaar om te laten zien wat het kan. Aan talent in de groep is geen gebrek. De uitdaging zal zitten in het constant presteren. De selectie zou het leuk vinden als de hal weer oranje kleurt en spelers en supporters er mooie avonden van kunnen maken, vol spektakel, strijd en goals!

Morgen is de eerste tegenstander KVS, waarvan 2 jaar geleden nog werd verloren in de hoofdklasse. Dat belooft gelijk een mooie en spannende wedstrijd te worden. De week erna (1 december) spelen we de eerste thuiswedstrijd tegen titelfavoriet FIKS en is er later die avond een groot feest. Tot dan!

Twee van onze tegenstanders hebben een uitgebreide voorbeschouwing geschreven over hoe zij verwachten dat de krachtsverhoudingen liggen in deze poule. Je kunt ze via onderstaande links lezen.

Voorbeschouwing KVS: Wie stopt Fiks? Een vooruitblik op het zaalseizoen van KVS 1
Voorbeschouwing Achilles: Wat kunnen we verwachten?