De Grote Clubactie!
Op zaterdag 19 september 2020 start de Grote Clubactie. Zoals elk jaar doen wij mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer in het lotenboekje op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: Lotenkopers dienen 18 jaar of ouder te zijn!

Coronaproof!
De Grote Clubactie is ook coronaproof gemaakt. Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Zorg er dan voor dat je naam en je team op het boekje vermeld staan. Doe je lotenboekje dan in de doos van de Grote Clubactie op de bar in de kantine bij c.k.v. Oranje Wit vóór zaterdag 24 november. Op 9 december is de officiële trekking.

Verkoop jij de meeste loten?
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Verkoop jij de meeste loten? Dan mag jij met je team naar JUMP XL!

Wij hopen dat we ook dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!
Voor vragen kun je mailen naar sponsor@ckvoranjewit.nl, wij sturen je dan zo spoedig mogelijk een reactie. Je kunt dit adres ook mailen als je een extra lotenboekje wil ontvangen!!

 

Sportieve groeten,
Sponsorcommissie c.k.v Oranje Wit