De 2 de helft veldcompetitie zit er op; wat hebben we genoten!
Prachtige wedstrijden met heel veel mooi weer. En het lijkt alweer gewoon, maar wat was het heerlijk zo in het zonnetje met elkaar op en langs het veld. Een groot dank je wel aan alle trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en ouders voor alle betrokkenheid, energie en wederom flexibiliteit dit seizoen.

Einde veldcompetitie betekent ook einde van het korfbalseizoen… En dus vooruitblik op het nieuwe seizoen.

Vrijdag 1 juli —– Pre-season teamindeling
Vrijdag 1 juli wordt de voorlopige teamindeling gepubliceerd. Een voorlopige indeling, omdat er nog laatste aan-, afmeldingen en andere wijzigingen kunnen binnenkomen. In september wordt de definitieve teamindeling gedeeld.

Dinsdag 5 juli en woensdag 6 juli —– Kennismakingstrainingen nieuwe teams
Altijd fijn om je nieuwe ploeggenoten en mogelijk nieuwe trainers alvast te leren kennen nog voor de zomer, en zo wat afspraken te maken en de vakantiedata en contactgegevens uit te wisselen. Daarom over twee weken nog een kennismakingstraining voor D-, C-, B- en A-teams.

Met op dinsdag 5 juli  Met op woensdag 6 juli:
C1/C2 – 18.30 tot 19.30 uur D1 t/m D4 – 18.00 tot 19.00 uur
B1/B2 – 18.30 tot 19.30 uur C3 en A3 – 19.00 tot 20.00 uur
B3 en B4 – 19.00 tot 20.00 uur

Week van 22 augustus —– Start voorbereiding nieuwe seizoen
Voor de fanatiekelingen kijken we weer naar de mogelijkheid om nog 1 avond in de week lekker bezig te zijn tot aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen: Summer Skills-trainingen.

Behalve voor de 1ste selectie en A-selectie starten de reguliere trainingen voor de nieuwe teams weer in de laatste volle week van augustus, vanaf maandag 22 augustus. De exacte startdatum wordt later via de teams zelf gecommuniceerd.

De oefenwedstrijden op za. 27 augustus en 3 september staan ook al weer strak gepland (applaus!) en worden eveneens later bekend gemaakt via trainers en website.

Wedstrijdkleding
Nieuwe kleding zal eind augustus worden uitgedeeld. Hiervoor de worden de exacte data nog gedeeld. Zie ook de eerdere berichten op onze website.

Zaterdag 10 september —– Start competitie
En dan na 3 weken voorbereiding start, zoals het er nu weer allemaal naar uit ziet, een nieuwe volledige competitie! We hebben er nu al zin. 😉

Vriendelijke groeten,
technische commissie c.k.v. Oranje Wit