Met een gehavende ploeg ging Oranje Wit 2 richting Veenendaal. Freek de Peuter, Marijn Klink, Tim Groeneweg en Eva Teerds waren allen om verschillende redenen afwezig. Om deze reden mocht Daniël den Uijl zijn opwachting maken in de basis van OW2. Vorige keer werd er met zes punten verschil verloren van SKF 3. Ondanks de vele afwezigen was Oranje Wit 2 vastberaden om de punten mee naar Dordrecht te nemen.

Tot aan de 4-4 ging de wedstrijd gelijk op. Daarna wist OW2 het initiatief te nemen. De schouders werden er gezamenlijk onder gezet en werden veel aanvallen van SKF snel afgebroken. Het Dordtse aanvalsvak wist de kansen goed af te maken. Zelfs alle drie de strafworpen gingen raak, dit is de afgelopen weken wel eens anders geweest. Met rust stond het 10-11. Daniël bekroonde een goed debuut met twee doelpunten en werd vervangen door Senne Koster.

In de tweede helft wist ons tweede een gat te slaan van vier doelpunten. Echter liep de aanval hierna stroef. Djuna Seevinck en Demi van Dijk werden van vak gewisseld, wat Oranje Wit 2 over het dode punt hielp. Senne Koster was erg belangrijk met drie doelpunten. Daarnaast moet het enorm sterke reboundwerk van Stefan Naaktgeboren en twee geweldige buzzerbeaters van Robin van Kalkeren zeker benoemd worden. Oranje Wit 2 wist SKF 3 knap te verslaan. Eindstand: 15-21.

Oranje Wit 1 mocht voor de derde keer dit seizoen richting de omgeving Utrecht vertrekken. Deze keer stond de uitwedstrijd tegen Fiducia 1 op de planning. Mathematisch was het nog steeds mogelijk om kampioen te worden. Hiervoor moest concurrent Synergo 1 twee keer verliezen en moest er zelf twee keer gewonnen worden. Het was dus duidelijk wat er op het spel stond voor de Oranje Witten.

Met Marijn Klink in de basis (Tim van Gent is geblesseerd) begon Oranje Wit 1 sterk aan de wedstrijd. Al snel stond Oranje Wit 1-7 voor, onder andere door drie goals van Meike Driesprong. Desondanks gaf Fiducia niet op, zij wisten zelfs terug te komen tot 1 doelpunt verschil. Door goals van Xanne Klink en Bart Driesprong werd het gat iets verder uitgebreid en keek OW nog steeds tegen een redelijk comfortabele rust stand aan.

Direct na rust wisten Xanne en Bart wederom te scoren. Beide waren sowieso erg prominent aanwezig op het scoreformulier. In de tweede helft werd het krachtsverschil tussen beide ploegen duidelijk zichtbaar. Hoewel Fiducia nog een aantal keer iets terug deed, hoefde Oranje Wit maar een beetje aan te zetten om weer bij ze weg te lopen. Hierdoor was er ruimte om een aantal spelers eerder naar de kant te halen. Olivier Klink, Yente Verbeek en Roos Groeneweg mochten hun debuut maken. Die laatste wist nog knap te scoren en droeg hiermee bij aan een knappe 22-31 overwinning.