Beste leden en ouders van jeugdleden,

Op zaterdag 19 december jl. hebben wij een goed gevulde Oranje Wit-dag beleefd.

Voor de jeugd was ’s middags een online bingo die zó gezellig was dat het hele programma daarna gelijk uitliep. Er waren leuke prijzen te winnen, daardoor ging het er fanatiek aan toe en hadden de twee kerstmannen hun handen vol.

Vanaf 16:30 uur was er voor het eerst in de geschiedenis van c.k.v. Oranje Wit een digitale Algemene Leden Vergadering (ALV). De techniek was deze dag in handen van Thomas Isarin en zijn collega’s van Unlimited Productions. Over de techniek hoefden de bestuursleden zich dus geen zorgen te maken, maar spannend is het altijd om live op stream te zijn.

Normaal gesproken wordt de ALV door een kleine 40 mensen bezocht. We waren dan ook erg benieuwd wat de opkomst nu zou zijn. Het was een aangename verrassing te horen dat de piek 65 kijkers was. Wetende dat er soms meerdere mensen naar één stream kijken, denken we dat het totale aantal kijkers misschien wel 80 is geweest. Dit is eveneens voor het eerst in de clubgeschiedenis.

Voor bepaalde vraagstukken en stemrondes kregen de kijkers een poll om aan te geven ermee eens of oneens te zijn. Via de chat konden de leden hun vragen stellen. Zo was er toch interactie met de leden. De gehele vergadering werd in goede banen geleid door onze presentator Lieke Ploeg.

Uit de chat bleek dat de leden enthousiast waren over deze vorm van ALV. Ook het strategisch bestuur en operationeel bestuur waren tevreden en enthousiast, waardoor al gelijk ideeën ontstonden om voor de volgende ALV misschien wel een combi te bedenken tussen een livestream en aanwezig op de club (als dit weer mag natuurlijk).

De dag werd afgesloten met een bingo en dit was een feestje. De kerstmannen werden steeds vrolijker en vergaten hier en daar nog wel eens een nummer op te noemen. JP liet zich gedurende de avond ook steeds meer horen en toverde allerlei oude (soms wat gênante) foto’s uit zijn archief. Er vielen behoorlijk wat valse bingo’s, die werden bestraft met extra bardienst. Al met al liep de bingo bijna een uur uit. Naast een leuke avond voor de leden leverde de bingo de club € 1111,- op!

Het bestuur wil iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt enorm bedanken voor zijn of haar inzet. Zonder jullie was het niet zo bijzonder geweest.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2021 en blijf gezond.