Op zaterdag 23 september is de Grote Clubactie gestart! Zoals elk jaar doet c.k.v Oranje Wit mee en natuurlijk willen wij zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig: met het lotenboekje of met de gepersonaliseerde QR-code.

Lotenboekje

De koper vult zijn gegevens en IBAN in op de pagina ‘eenmalige machtiging (SEPA). Het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

QR-code

Per email heb je een gepersonaliseerde QR-code ontvangen (conform AG-richtlijnen). Deze code zit ook als sticker op je lotenboekje geplakt. De koper scant de QR-code met telefoon of tablet. Je kunt de QR-code ook makkelijk versturen via email of whatsapp.

Verkopen

Verkoop zoveel mogelijk loten aan familie, vrienden, buren, enzovoorts. Je kan ook langs de deuren gaan in jouw buurt. Let op: iemand die een lot wil kopen moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Lotenboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Stop dan je lotenboekje in de doos van de Grote Clubactie op de bar in de kantine van Oranje Wit. Let op dat je naam en je team op het boekje staat. Inleveren kan uiterlijk tot zaterdag 11 november. Op 28 november is de officiële trekking.

Verkoop jij de meeste loten?

Help de club door zoveel mogelijk loten te verkopen. Verkoop jij de meeste loten? Dan mag jij met je hele team naar het klimbos in Dordrecht. Ook de loten die je via je persoonlijke QR-code hebt verkocht tellen mee voor het winnen van het uitje.

Ook dit jaar hopen we weer een geweldig resultaat neer te zetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Ik wil graag een lot kopen

Ben je nog geen lotenverkoper van c.k.v. Oranje Wit tegen gekomen, maar wil je onze club graag steunen? Gebruik dan deze link:
Ik steun c.k.v. Oranje Wit en koop een of meerdere loten van de Grote Clubactie!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar sponsor@ckvoranjewit.nl. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.
Wil je een extra lotenboekje? Stuur ons ook dan een mail.

Sportieve groeten,
Sponsorcommissie c.k.v. Oranje Wit