Het is weer zover, we gaan starten met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie! Vandaag, op zaterdag 14 september is de aftrap.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Zorg er dan voor dat je naam en je team op het boekje vermeld staan. Doe je lotenboekje dan in de doos van de Grote Clubactie op de bar in de kantine bij Oranje wit. Lever je boekje altijd in, zodat we een zo groot mogelijk resultaat kunnen bereiken. Ook al heb je maar één lootje verkocht, één is beter dan geen!

Bestedingsdoel voor Oranje Wit
Dit jaar zal Oranje Wit haar deel van de opbrengst besteden aan het ‘pimpen’ van de bespreekruimte en we willen er voor gaan zorgen dat alle teams een eigen krat met bidons krijgen.

Verkoop jij de meeste loten?
Dan mag jij met je team naar de McDonald’s!

Ook nog 5 Superloten beschikbaar! Er zijn al diverse Superloten verkocht, maar we hebben er nog een paar; Een Superlot. vertegenwoordigt 50 loten en heeft een verkoopwaarde van euro 150 waarvan 80% naar de club gaat. U betaalt per eenmalige machtiging en vervolgens verschijnen de 50 lotnummers op uw bankafschrift. Wil je als team of bedrijf een Superlot kopen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie, sponsor@ckvoranjewit.nl.

Voor vragen kun je mailen naar sponsor@ckvoranjewit.nl, wij sturen je dan zo spoedig mogelijk een
reactie.

Sportieve groeten,
Sponsorcommissie Oranje Wit

Tip: je krijgt ook niet-thuiskaartjes naast je lotenboekje. Deze kan je in de brievenbus doen wanneer er niemand thuis is. Zo kunnen mensen via de weblink of de QR-code op het kaartje toch nog loten van onze club kopen!