Wekenlang werd er naartoe geleefd door de D1 en zaterdag was het eindelijk zover, het NK D hoofdklasse bij DeetosSnel. Er werd al vroeg verzameld bij c.k.v. Oranje Wit voor een lekker ontbijt met alle kinderen en ouders. Nadat de maagjes gevuld waren reisde een ieder af naar de Vorrincklaan. Na een indrukwekkende ploegenpresentatie ging de eerste wedstrijd tegen LDODK met 8-2 verloren. De zenuwen werden het team een beetje teveel en veel dingen, die normaal harstikke goed gaan, gingen door de spanning een beetje mis.

De tweede wedstrijd was al meer een wedstrijd, maar ook Fortuna was een maatje te groot voor onze D1.

De 3e wedstrijd was de spannendste van allemaal en in een gelijkopgaande wedstrijd werd, tegen SKF, net voor het eindsignaal helaas toch nog een tegendoelpunt geïncasseerd waardoor de wedstrijd verloren ging.

In de wedstrijd om de 7e en 8e plaats kwamen we, het ons goed bekende, PKC D1 tegen. Na weer een spannende partij werd ook deze wedstrijd nipt verloren.

Mila, Jana, Isa, Merel, Merle, Naomi, Carmen, Tijn, Jarno, Jack, Maarten, Jordi, Freek, Niek en coaches Bart, Marcel en Rob hebben in ieder geval genoten van deze ervaring. De aanwezigheid van de vele supporters, die de sfeer in de hal voor de spelers onvergetelijk maakte, kleurde de dag prachtig oranje. Een ieder die de moeite heeft genomen de ploeg te komen steunen, wordt door D1 van harte bedankt. Mede dankzij jullie was dit een onvergetelijke korfbaldag voor onze jonge talenten.