Update (15 oktober 2020)

Het KNKV heeft op de website enkele richtlijnen geplaatst. Daarbij volgen ze het protocol van NOC*NSF.
De veldcompetitie is voorlopig stilgezet. Nadere informatie over de veld- en zaalcompetitie volgt op korte termijn.

De Technische Commissie, het coronateam en het bestuur van c.k.v Oranje Wit kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor de zaal.

Voor nu:

  • Deze week wordt er enkel nog door onze jeugdteams buiten getraind.
  • Tijdens de herfstvakantie (19 t/m 23 oktober) zijn er geen trainingen.
  • Na de herfstvakantie (vanaf 26 oktober) gaan we in de zaal trainen. Voor de jeugdteams zijn er tijdens de training geen beperkingen.
  • Het trainingsschema is in de maak. Hierbij proberen we 2x per week trainen te handhaven.
  • Voor de seniorenteams onderzoeken we alternatieven voor de reguliere trainingen, bijvoorbeeld korfschieten. Hierbij laten we ons adviseren door het KNKV en NOC*NSF.
  • Ter vervanging van de competitie zijn we voor de zaterdagen alternatieven aan het bedenken. Zeker bij de jeugd liggen hier leuke kansen.

We houden jullie op de hoogte!

– – –

Mededeling (13 oktober 2020)

De overheid heeft vanavond aangekondigd dat de maatregelen om het aantal coronabesmettingen te beperken verder aangescherpt worden. Sporten zal nog maar beperkt mogelijk zijn.

Het KNKV geeft aan woensdag 14 oktober meer specifieke informatie te kunnen geven over het korfbal. Dit na overleg met NOC*NSF en de andere sportbonden.

Het coronateam en het bestuur van c.k.v. Oranje Wit gaan zich beraden over hoe deze aangescherpte maatregelen vertaald kunnen worden naar onze vereniging.

We houden jullie op de hoogte.