Op sportief gebied ligt de c.k.v. Oranje Wit al meer dan een maand plat. Inmiddels is er wat meer duidelijkheid over o.a. de nieuwe coronavirusvarianten. Het bestuur, de technische commissie en het coronateam van c.k.v. Oranje Wit hebben na zorgvuldig overleg besloten om te starten met buitentrainingen voor de jeugd op de zaterdagen.

Een zwaarwegend argument om het sporten voor de jeugd weer mogelijk te maken is dat de impact op de fysieke en mentale gezondheid door de wederom aangescherpte maatregelen en de duur van de crisis met name voor de jeugd erg groot is.

Vanaf zaterdag 30 januari willen we iedere zaterdag buiten gaan trainen met de jeugdteams. Uiteraard volgen we de coronaregels. De trainingen zijn voor niemand verplicht én het weer moet het toelaten. De trainingen zijn op zaterdagochtend en -middag, zodoende houden we rekening met de avondklok.

De technische commissie is bezig met het maken van een trainingsschema. Zodra dit rond is, wordt het schema gedeeld met de trainers. Die brengen hun spelers op de hoogte. Voor vragen en/of opmerkingen kan je terecht bij de trainers en coördinatoren.

Blijf gezond, hou vol en let op elkaar!