Bo gaat volgend seizoen voor hoofdklasser KCC/SO natural korfballen. Afgelopen donderdag heeft hij aan onze technische staf en spelersgroep medegedeeld dat hij zich in Capelle a/d IJssel verder wil gaan ontwikkelen.

Gezien zijn talent en ambities begrijpen we zijn afwegingen en respecteren we zijn keuze. Ook al hadden we tegelijkertijd gehoopt dat Bo zijn ambities binnen onze club had willen waarmaken.

Bo vertelt ook dat het geen makkelijke keuze was: “Ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad bij OW. Het is als een tweede huis voor me en dat maakte deze keuze ook extra lastig. Ik heb er dan ook flink lang over gedaan om die knoop door te hakken, maar bij KCC heb ik ook een vergelijkbaar gevoel qua vereniging en hoop ik op korfballend gebied mooie dingen neer te gaan zetten. 

Verder zal ik echt niet per volgend seizoen pleite zijn. Ik ga met veel plezier nog door in de SponsorCommissie en zal waar mogelijk de selectie aan komen moedigen. 

Nogmaals, dit was echt een lastige keuze en dat kan zeker als een compliment voor de vereniging worden opgevat!”

Als jongen van de club, met grote waarde binnen en buiten de lijnen gunnen we hem volgend seizoen natuurlijk het allerbeste. En we blijven elkaar uiteraard terugzien, want hij mag dan wel gaan korfballen bij KCC maar hij blijft ‘onze’ Bo.

Heel veel succes, Bo!